Knjižnica

Što je ORCID identifikator

ORCID je jedinstveni identifikator znanstvenika čije korištenje omogućuje bolju vidljivost autora u svijetu.
 

ORCID broj

Opširnije...

Ebook Central (Proquest)


Probni pristup ProQuest-ovoj platformi  Ebook Central do 30. lipnja 2017. godine za Sveučilište u Rijeci

Izdavač  ProQuest otvorio je probni pristup na platformu Ebook Central za Sveučilište u Rijeci, koja omogućuje pristup e-knjigama iz različitih područja znanosti, pa tako i prava.
Unutar Ebook Central slobodno možete pretraživati i čitati sadržaj, no za preuzimanje i ispis željenoga sadržaja potrebno je kreirati korisnički račun na računalu unutar IP raspona Pravnog fakulteta.

 
Pristup Ebook Central otvoren  je do 30. lipnja 2017., s mrežne stranice: https://ebookcentral.proquest.com/lib/unirihr/home.actio.

Dodatne informacije potražite na mrežnoj stranici: http://proquest.libguides.com/ebookcentral.

 

Časopis Famila

Elektroničko izdanje časopisa Familia (Il diritto della famiglia e delle successioni in Europa), dostupno je u Knjižnici Pravnoga fakulteta. Pretraživanja časopisa omogućeno je putem korisničkog imena i lozinke.

Jednogodišnja pretplata na pravnu bazu IUS-INFO

Produžena jednogodišnja pretplata na pravnu bazu podataka IusInfo u razdoblju od 20. rujna 2016. do 20. rujna 2017. godine. 

Opširnije...

Pravni portal ingbiro

 
Izdanja Inženjerskog biroa: ING Registar propisa, ING Pregled sudske prakse i Hrvatske pravne revije od sada su dostupna u Knjižnici pored tiskanog i u online izdanju.


 
http://www.ingbiro.com/