Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci trenutno studira preko 2 000 studenata (preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine studija).  Studentima je na raspolaganju Ured za studente, računalna učionica, knjižnica, kantina i posebna prostorija za studentske udruge. 
 


 

 

 

Obavijesti i novosti za sve studente
 

 

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci


Besplatni šestomjesečni program – poslovno savjetovanje i prostor za pojedince s idejom, startupove i tvrtke do 5 godina starosti.

Opširnije...Gospodarski susreti Contact-Contract, Brno, Češka, 9. i 10. listopada 2017.

Opširnije...Gospodarski susreti Open4Business, Pečuh, Mađarska, 5. i 6. listopada 2017.

Opširnije... 

Interdisciplinarni studentski kongres Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta

Pozivamo Vas na Interdisciplinarni studentski kongres Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta - Europske (dez)integracije, koji će se održati 27. listopada 2017. godine u Zagrebu.

Prijave za kongres  vrše se isključivo preko linka  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6jzigDsTLcrzxaOysddwPQREJDwD5pzC8zQaXkjlzRokWyg/viewform?c=0&w=1

 

Natječaj za dodjelu nagrada za najbolji rad u području intelektualnog vlasništva

Od 20. lipnja do 15. studenog 2017. godine otvorene su prijave na Natječaj za dodjelu nagrada za najbolji rad u području intelektualnog vlasništva, koji organizira Državni zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske.
 
Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama radova: 
1. seminarski i završni radovi na preddiplomskom i diplomskom studiju,
2. seminarski i završni radovi na poslijediplomskom studiju,
3. stručni i znanstveni radovi znanstveno-istraživačkog i akademskog osoblja.
 
Obrasce za prijavu te pravila i uvjete natječaja možete pronaći ovdje.

 

Natječaj za dodjelu nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

Natječaj je otvoren od 1. lipnja do 1. listopada 2017. godine

Prijavni obrazac

Potvrda mentora

Raspisani novi Erasmus natječaji

Obavijest

Raspisani natječaji

Više pojedinostiZa prijavu na Erasmus natječaj potreban je UNIRI AAI@EduHr elektronički identitet. Njega se može preuzeti u Uredu za informatiku.

Poziv za prijavu na natječaj za sudjelovanje na konferenciji KONKOREL

Klub studenata indologije Tarangini organizira Konferenciju Komparativnih Religija KONKOREL koja će se održati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu od 11. do 13. listopada 2017. godine. Kao sudionici ove konferencije pozvani su svi studenti svih Sveučilišta u Republici Hrvatskoj koji se bave izučavanjem religija na bilo kojem društvenom polju. Kroz tri dana, predviđeno je 30 izlaganja uz 3 izlaganja gostujućih predavača. 
Konferencija je trodnevni događaj gdje bi studenti različitih društvenih usmjerenja predstavljali svoja istraživanja i pokrenuli tolerancijski i međureligijski dijalog.U sklopu konferencije predviđena su predavanja gostujućih profesora koji se bave istraživanjem i proučavanjem religija kako bi se studentima na početku akademske karijere  pružila prilika za stvaranjem profesionalnih poznanstava i razvijanjem stručne komunikacije sa stručnjacima određenih znanstvenih područja, kao i međustudentska suradnja.

Opširnije...