Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci trenutno studira preko 2 000 studenata (preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine studija).  Studentima je na raspolaganju Ured za studente, računalna učionica, knjižnica, kantina i posebna prostorija za studentske udruge. 
 


 

 

 

Obavijesti i novosti za sve studente
 

 

Obavještavaju se studenti svih studija da, radi zaštite identiteta, nastavnike i stručne službe Fakulteta mogu kontaktirati isključivo putem svoje e-mail adrese @pravri.hr uz naznaku imena i prezimena te studijskog programa (Integrirani studij; Upravni studij i sl.). E-mail poruke pristigle s drugih e-mail adresa nastavnici i stručne službe Fakulteta neće uzimati u obzir.

Prodekani za nastavu

 

Rezultati poziva za prijavu interesa diplomskog/završnog rada

Popis prihvaćenih prijava diplomskog/završnog rada

 

XXIII. savjetovanje pravnika "Petar Simonetti (Vlasništvo - Obveze - Postupak)"

Hotel Diamant, Poreč, od 15. do 17. ožujka 2017.
 

Opširnije...

 

Radionica SSC-a: Asertivnost za početnike

Prijave do 20. veljače 2018.

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci

Besplatni šestomjesečni program – radionice, poslovno savjetovanje i prostor za pojedince s idejom, startupove i tvrtke do 5 godina starosti, rok za prijavu 16. veljače 2018. godine

Opširnije...


Info dan - Kako do više od milijun kuna bespovratnih sredstava za inovacije? 15. veljače 2018. godine

Opširnije...


Seminar Razgovor s knjigovođom vol.2, PDV za početnike 22. veljače 2018. godine

Opširnije...


Radionica generiranja poslovnih ideja 12. i 13. veljače 2018. godine

Opširnije...


Besplatni šestomjesečni program – radionice, poslovno savjetovanje i prostor za pojedince s idejom, startupove i tvrtke do 5 godina starosti, rok za prijave: 16. veljače 2018.

Opširnije...

Rijeka psihologije od 19. do 25. veljače

Stiže nam još jedna Rijeka psihologije, bujica znanja, koja nam i ove godine donosi raznolika i korisna saznanja. Od 19. do 25. veljače potražite odgovore na brojna pitanja na koja nam psihologija nudi odgovore! U najbogatijem programu do sada, sa čak osamdeset i četiri aktivnosti koje su pripremili naši psiholozi, zaplovite s nama Rijekom psihologije i saznajte nešto više o roditeljstvu i odgoju djeteta, ulozi očeva, osjećajima, međuljudskim odnosima, rukovođenju, pregovaranju, traženju posla, donošenju odluka, zdravlju, stresu, mindfulness-u, različitim psihoterapijskim pravcima i tehnikama te brojnim drugim temama. Posjetite predavanja, radionice, tribine, okrugle stolove i druge aktivnosti Rijeke psihologije, te se uključite u humanitarnu akciju koja će se održavati svakim danom na Korzu i u Zapadnom trgovačkom centru. Posjetite nas i provjerite jesmo li ove godine ispunili vaša očekivanja.

Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u akademskoj godini 2018./2019. raspisuje se 1. veljače

Rok za prijavu 3. travnja 2018.

Raspisani natječaji

Prezentacija Erasmus natječaja 14. ožujka 2018.

Više pojedinostiZa prijavu na Erasmus natječaj potreban je UNIRI AAI@EduHr elektronički identitet. Njega se može preuzeti u Uredu za informatiku.