Povežite se s nama:
 
Poruka

Iskustva naših studenata

Posebno bih izdvojila praktične zadatke (pisane i usmene) koji su prethodili ispitima te mi pomogli shvatiti organizaciju i djelovanje čitave javne uprave. Dobila sam samopouzdanje glede donošenje odluka, koordinacije rada i  komunikacije s drugim akterima. Također, pohvalan je odnos nastavnika prema studentima koji je bio iznad svih mojih očekivanja, a temeljio se na obostranom poštovanju i uvažavanju. Zahvaljujem im što su sudjelovali u mojem profesionalnom usavršavanju!

Nataša Pejčić Šušković
Savjetnik/Adviser
Hrvatski sabor - Ured za protokol
Vrijeme provedeno na Studiju od velike mi je koristi u obavljanju svakodnevnih radnih obaveza. Profesionalne vještine unaprijedio sam zahvaljujući novim spoznajama i kompetencijama koje sam usvojio tijekom Studija. Studij je organiziran u skladu s potrebama zaposlenih studenata, što mi je omogućilo da uspješno paralelno odrađujem studentske i profesionalne obveze.

Dario Tonković
Ministarstvo unutarnjih poslova
Policijska uprava
Pristup predavača je interaktivan, inkluzivan i, prije svega, benevolentan prema studentima koji dolaze iz prakse i ponovno se uključuju u proces učenja. Predavanja nisu temeljena isključivo na ex-cathedra metodi poučavanja, a gradivo obveznih i izbornih kolegija  primjenjivo je na situacije u svakodnevnom životu i radu. Najviše me dojmilo što ni u jednom trenutku nisam osjetio rezerviranost i nedostupnost nastavnika studentima. Svaka pohvala za ozračje prihvaćenosti, dobrodošlice i spremnosti na dijeljenje iz riznice znanja.
 
Tomislav Meštrović
Pharma Expert d.o.o.
Zagreb
 
.