Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Dan otvorenih vrata EU projekata na Pravnom fakultetu dana 9. svibnja 2018. godine i Sveučilištu 11. svibnja 2018

Sveučilište u Rijeci, kao i prošle godine, uključuje se u inicijativu Dani otvorenih vrata EU projekata koja će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine diljem Hrvatske. Manifestacija se organizira u sklopu tradicionalnog obilježavanja Europskoga tjedna, a Dani otvorenih vrata EU projekata u Rijeci održat će se 9. i 11. svibnja.

Pozivamo Vas da se i ove godine odazovete u velikom broju kao što je to bilo prošle godine te da se upoznate s uspješnim EU projektima na našem Sveučilištu i u Primorsko-goranskoj županiji općenito.

Cilj održavanja Dana otvorenih vrata EU projekata je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica.

Dana 9. svibnja u 10 sati u Dvorani 2 Pravnog fakulteta u Rijeci, Hahlić 6, bit će predstavljeno i najavljeno središnje događanje Dana otvorenih vrata EU projekata u Rijeci i predstavljen Erasmus + projekt Promoting and supporting good governance in the European football agents industry na kojem je Pravni fakultet jedan od partnera.


Središnja aktivnost Dana otvorenih vrata EU projekata održat će se u petak, 11. svibnja u 10 sati. Sveučilište u Rijeci ovo događanje organizira u suradnji s Primorsko-goranskom županijom. Svi zainteresirani imat će mogućnost poslušati prezentacije uspješnih projekata Primorsko – goranske županije, Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci, Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka. Događanje će se održati u Akvariju na Kampusu, Radmile Matejčić 5.

Više informacija možete pronaći na poveznici, a na stranici strukturnifondovi.hr možete pronaći informacije o predstavljanju projekata u drugim gradovima Hrvatske.
Veselimo se Vašem dolasku i vidimo se na Danima otvorenih vrata EU projekata!

Sveučilište u Rijeci, Centar za EU projekte
i
Sveučilište u Rijeci, Pravni fakultet

Detaljnije na stranicama Strukturnih fondova
Detaljnije na stranicama sveučilišta

 

 
.