Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Predstavljanje Justice projekta PSEFS u Bruxellesu

Izv. prof. dr. sc. Ivana Kunda i doc. dr. sc. Sandra Winkler sudjelovale su ispred Pravnog fakulteta u Rijeci na predstavljanju Justice projekta PSEFS – Personalized Solution in European Family and Succession Law (br. 800821-JUST-AG-2017/JUST-JCOO-AG-2017), održanom u Bruxellesu, 14. prosinca 2018. godine.


 

Članovi projektnog konzorcija, kojeg čine Sveučilište u Camerino (Italija), Sveučilište u Ljubljani (Slovenija), Sveučilište u Almeriji (Španjolska) i Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci, u prvom su dijelu događanja predstavili osnovne ciljeve projekta te očekivane ishode, dok su se u drugom sijelu suci, javni bilježnici, državni dužnosnici, diplomati i odvjetnici iz mnogih Država članica EU-a osvrnuli na projektna istraživanja te ponudili zanimljive stručne savjete i ideje.

Suradnja s pravnim stručnjacima, koji se u svakodnevnom radu susreću s raznovrsnim pitanjima imovinskopravnih odnosa u obiteljima s prekograničnim implikacijama, je od primarne važnosti za uspjeh projekta. Stoga se još jednom zahvaljujemo svima koji su prepoznali vrijednost ovog projekta te su nam pružili podršku pridruživši nam se u Bruxellesu.
Cjelokupni se događaj mogao pratiti putem Webexa, a snimka je dostupna ovdje i ovdje.

 
.