Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Naši nastavnici dobitnici UNIRI potpora za razvoj online kolegija

Na Sveučilišnom natječaju za razvoj online kolegija naša 3 nastavnika evaluirana su najvišim ocjenama te su dobili potporu razvoja prijavljenih online kolegija: doc. dr sc. Vanja Smokvina, doc. dr. sc. Stjepan Gadžo te dr. sc. Mariza Menger.
Odluka povjerenstva objavljena je na mrežnoj stranici Sveučilišta u Rijeci 11. svibnja 2020.

 

Prednost na natječaju imali su kolegiji koji pokrivaju teme barem jednog od strateški definiranih područja YUFE-a: Europski identitet i odgovornost u globalnom svijetu, Dobrobit građana, Digitalno društvo i Održivost.
Sljedeći kriterij kojim su ocjenjivane projektne prijave bila je dostupnost upisa kolegija širokom auditoriju jer je Natječaj pokrenut sa svrhom ponude svim studentima Sveučilišta u Rijeci u sklopu sustava interne mobilnosti, studentima u dolaznoj mobilnosti te studentima YUFE mreže unutar sustava virtualnog kampusa.
Svakako, ocjenjivana je i kvaliteta samog projektnog prijedloga, no među projektima podjednake kvalitete davana je prednost ovim istaknutim kriterijima iz Natječaja.
 
Nastavnicima koji su dobili potpore želimo puno uspjeha u provedbi prijavljenih aktivnosti, a svih pozivamo da se odazovu na buduće slične pozive i natječaje.

 

 
.