Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Održana međunarodna znanstvena konferencija “Korporativne akvizicije i restruktuiranje trgovačkih društava – u susret novoj korporativnoj kulturi“

Od 19. do 20. listopada 2018 na Pravnom fakultetu u Rijeci održana je međunarodna znanstvena konferencija “Korporativne akvizicije i restruktuiranje trgovačkih društava – u susret novoj korporativnoj kulturi“ koja je okupila akademske stručnjake, suce, odvjetnike i korporativne pravnike iz Hrvatske, Italije, Austrije, Nizozemske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.


Izlagači su obradili teme vezane uz opća i sektorska pitanja restruktuiranja trgovačkih društava, restruktuiranja društava u poteškoćama, kao i pitanja vezana uz inovativna trgovačka društva. Konferenciju je organizirao istraživački tim projekta Hrvatske zaklade za znanost “Pravni aspekti korporativnih akvizicija i restrukturiranje društava utemeljenih na znanju”, a navedeni događaj je ujedno i bio aktivnost istraživačkog tima UNIRI projekta “Zaštita korisnika na hrvatskom i europskom tržištu financijskih usluga” te aktivnost Zavoda za pravo društava i financijsko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Navedena konferencija bila je još jedan događaj kojim je Pravni fakultet obilježio 45 godina pravnog studija u Rijeci. Program konferencije dostupan je ovdje.

 

 
.