Povežite se s nama:
 
Poruka

Anketa za evaluaciju nastavnika i nastave

U tijeku je novi ciklus studentska evaluacije kvalitete nastavnog procesa i rada nastavnika za ljetni semestar akademske godine 2023./2024. Evaluacije se provode se od 7. do 28. svibnja 2024. godine putem Informacijskog sustava visokih učilišta (ISVU) te djelomično u okviru sustava za e-učenje Merlin.

Pozivamo studente na sudjelovanje u evaluaciji  s ciljem unaprjeđivanja nastavnog procesa i uvjeta studiranja. Molimo Vas da ne izlazite iz ankete dok ne unesete sve ocjene za pojedinog nastavnika ili predmet kako bi rezultati bili što točniji.
 
Odbor za osiguravanje i unapređivanje kvalitete

 
Studentska evaluacija nastavnika provodi se preko studomata.

Ispunjavanjem ankete studenti mogu utjecati na poboljšanje nastave te upozoriti na nedostatke u njezinoj izvedbi. Vrlo je važno da odgovori na pitanja budu iskreni i dobronamjerni.

Tehnologija prikupljanja i obrade podataka je takva da ne postoji način da se odgovor poveže sa studentom koji je ispunjavao anketu (podatci o tome koji je student ispunio koju anketu vezani su isključivo za studenta, kako bi se onemogućilo višestruko ispunjavanje ankete, i nije ih moguće dobiti). U pravilu, ankete ispunjavaju studenti koji prvi puta slušaju predmet (izuzetno, na zahtjev nastavnika, ispunjavaju ih i ponavljači), a na predmetima na kojima se nalazi manje od 5 studenata evaluacija se ne provodi upravo radi očuvanja anonimnosti.

U slučaju uočavanja nepravilnosti ili poteškoća u ispunjavanju anketnih listića, molimo studente da informaciju o tome proslijede Odboru za kvalitetu na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 
 
.