Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Prva e-pub knjiga u izdanju Pravnog fakulteta u Rijeci

S ponosom Vam predstavljamo prvu besplatnu e-knjigu Unaprjeđenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj u e-Pub formatu izašlu u izdanju Pravnog fakulteta u Rijeci u sklopu projekta Providentia Studiorum Iuris.
 
Besplatna, provjerena preuzimanja e-knjiga katkad je teško pronaći ako ne znate prava mjesta za odlazak, osobito ako tražite kvalitetnu pravnu literaturu za istraživanje i studiranje. Pritom ako ste strastveni čitatelj e-knjiga prije nego što ih preuzmete, neophodno je koristiti najkvalitetnije formate e-knjiga, od kojih je jedan od najboljih svakako e-Pub.
E-Pub, uz PDF, je format koji se najviše koristi na tržištu e-knjiga, koji Vam omogućuje čitanje e-knjiga na računalima, tabletima ili mobitelima i koji je prilagođen svim zaslonima bilo gdje i bilo kada.
Knjiga Unaprjeđenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj  je uz e-Pub format, dostupna i u PDF formatu, a možete ju prelistati i u tiskanom obliku u Knjižnici PravRi.
 

E-knjiga je besplatno dostupna na mrežnim stranicama repozitorija PravRi, putem poveznica:
Preuzmi E-PUB
Preuzmi PDF

 

 
Za čitanje e-Pub formata potrebna Vam je zasebna aplikacija (npr. za Windows - Free Ebook reader).
Više o drugim izdanjima publikacija izašlih u sklopu projekta posjetite mrežne stranice projekta Providentia Studiorum Iuris.
Zaronite u svijet e-knjiga i ugodno čitanje i učenje…

 

 
.