Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Održan Četvrti riječki dan poreznog prava

Dana 29. travnja 2022. održana je, u online obliku, međunarodna znanstvena konferencija pod nazivom „Četvrti riječki dan poreznog prava: Postupovni aspekti poreza na dodanu vrijednost“ („4th Rijeka Tax Law Day: Procedural aspects of Value Added Tax”).
Konferencija je održana u suorganizaciji Zavoda za pravo društava i financijsko pravo Pravnog fakulteta u Rijeci te znanstvene organizacije International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD), Amsterdam. U tematskom smislu na konferenciji su raspravljena neka od najvažnijih postupovno-pravnih pitanja koja se javljaju u području primjene poreza na dodanu vrijednost. Poseban naglasak konferencije bio je na relevantnoj praksi Suda Europske unije te prijedlozima za učinkovitije rješavanje poreznih sporova.
Ponosni smo na činjenicu da je konferencija okupila mnogobrojne sudionike iz Hrvatske i inozemstva, uključujući članove akademske zajednice i porezne praktičare, što ukazuje na njen doprinos aktualnoj raspravi o postupovnim pitanjima u sustavu PDV-a. 





 

 

 

 
.