Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Održana Konferencija studenata sportskog prava, 13. 12. 2022.

U utorak 13. 12. 2022. godine Sveučilište u Rijeci, Pravni fakultet putem Centra za sportsko pravo, politike u sportu i sportsku diplomaciju i Jean Monnet Katedra za EU sportsko pravo, politike i sportsku diplomaciju u suradnji s Edge Hill University (UK) Centra za istraživanje sportskog prava i Jean Monnet Katedre za EU Sportsko pravo i politike organizirali su drugu po redu međunarodnu konferenciju studenata sportskog prava, koja od ove godine nosi naziv Jean Monnet konferencija.

Želimo pohvaliti naše studente Eleonoru Petković koja je imala izlaganja pod naslovom Anti-discrimination law and sport in Croatia & the Netherlands i Harisa Džina koji je imao izlaganje pod naslovom Assessment of how sports disputes are resolved in Croatia.

Posebno smo ponosni na YUFE studenticu Eirini Chrysovalanti Mandani (University of Maastricht, NL) koja je imala izlaganje pod naslovom Assessment of how sports disputes are resolved in Greece, a izlagala je i kao PRAVRI studentica iz razloga što je ove godine na YUFE mobilnosti i studentica je online kolegija našeg Fakulteta Sports Law.

Program


Galerija


 









 

 
.