Povežite se s nama:
 
Poruka

Ljetne škole

u organizaciji ili suorganizaciji Pravnog fakulteta u Rijeci


Ljetna škola ljudskih prava u Novom Vinodolskom
 

Ljetna škola ljudskih prava održava se od 2007., u prvom tjednu mjeseca rujna u Novom Vinodolskom, gradu u kojem je donesen jedan od najvažnijih kulturnih spomenika hrvatskog naroda, i ujedno jedan od važnih europskih srednjovjekovnih dokumenata, Vinodolski zakon (1288.), čiji potpisnici bili su gradovi Grobnik, Trsat, Bakar, Hreljin, Drivenik, Grižan, Bribir, Novi i Ledenice.


MSU Intellectual Property Law Summer Institute

Od 2012. godine u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, Michigan State University održava ljetnu školu u Iki iz prava intelektualnoga vlasništva i informacijskih tehnologija pod vodstvom profesora Adama Candeuba. Svake godine školu pohađa veliki broj studenata iz SAD-a, ali i EU-a. To je izvrsna prilika za usavršavanje znanja iz usporednoga i međunarodnoga prava i engleskih jezičnih kompetencija, kao i za upoznavanje studenata iz različitih država. Predavači su ugledni inozemni stručnjaci, a redovito sudjeluju i nastavnici Pravnog fakulteta u Rijeci. Nastava se održava u prostorijama Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.


ELESS: European Law and Economy Summer School

U suradnji Pravnog fakulteta i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu nastala je jedinstvena ljetna škola posvećena raznovrsnim temama europskih integracija. Ljetna škola pod nazivom ELESS: European Law and Economy Summer School,  idealno je ljetno mjesto susreta i druženja studenata iz područja društvenih znanosti, ponajprije prava i ekonomije. U poticajnom okruženju, uz inovativne metode učenja i multidisciplinarni pristup studenti iz različitih europskih država imaju priliku proširiti svoja znanja i kompetencije u pravnim i društveno-ekonomskim aspektima funkcioniranja Europske unije.

Više o ELESS


EU Sports Law, Policy and Diplomacy Rijeka Summer School

Voditelj: doc. dr. sc Vanja Smokvina
Trajanje programa: 22 sata
ECTS: 4 boda
Održavanje: Online načinom i na engleskom jeziku
Datum održavanja: 18. - 20. 6. 2021. (poziv na registraciju će biti objavljen do kraja svibnja)
Uvjeti upisa: Upisan ili završen sveučilišni/stručni preddiplomski/diplomski/specijalistički/doktorski studij u području društvenih ili humanističkih znanosti.

Više o programu
 
 
.