Povežite se s nama:
 
Poruka

Gostujući istraživačiProgram studijskog boravka na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci nudi i mladim i iskusnim znanstvenicima iz Hrvatske i inozemstva mogućnost provođenja znanstvenog istraživanja dok borave u Rijeci. Program je otvoren znanstvenicima koji istražuju teme iz pravnog ili s pravom povezanog polja koji žele doprinijeti razvoju znanosti. Tijekom boravka, koji može biti u trajanju između dva tjedna i godine dana, gostujući istraživači uživaju sve blagodati živog znanstvenog ambijenta na Fakultetu. Program im također pruža mnoge dodatne prednosti, uključujući dostupnost resursa naše Knjižnice, stalno mjesto za provođenje istraživanja, i pristup javnim događajima na Fakultetu bez plaćanja kotizacije. 
 
Gostujući istraživači odabiru se temeljem prijava, koje mogu svakodobno podnijeti. O prijavi i postupku odabira više informacija može se pronaći u Odluci o studijskom boravku.
 
Kontakt i predaja prijava moguće je putem
  • adrese e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • poštanske adrese: 
          „Studijski boravak“
          Pravni fakultet
          Sveučilišta u Rijeci
          Hahlić 6
          HR-51000 Rijeka


Gostujući istraživači:JUDr. Lukáš Slanina, Arrows advisory group, doktorand na Univerzita Palackého v Olomouci, Češka - 2021.
Dr. sc. Mateusz Tadeusz Žaba, Uniwersytet Śląski w Katowicach, Poljska - 2020. 
Profesor dr. sc. Peter Bell
, Syracuse University, SAD - 2018.

 
.